Aftryk

Generel information

Denne hjemmeside er udgivet af Digital AdLabs OÜ, et estisk aktieselskab med en kapital på 100 euro, registreret i det estiske handelsregister under nummer 16974371.

Site editor

vært

  • Værtsnavn: Namecheap Inc.
  • Adresse: 4600 E Washington St Ste 305, Phoenix, Arizona 85034, USA
  • Telefon: +1 6613102107
  • E-mail: support@namecheap.com

Intellektuel ejendomsret

Indholdet af webstedet https://consumer-reports.de , inklusive men ikke begrænset til grafik, billeder, tekst, videoer, animationer, lyde, logoer, GIF’er og ikoner samt deres formatering, er Digital AdLabs eksklusive ejendom OÜ med undtagelse af varemærker, logoer eller indhold fra andre partnervirksomheder eller forfattere.

Enhver reproduktion, distribution, ændring, tilpasning, retransmission eller offentliggørelse, selv delvis, af disse forskellige elementer er strengt forbudt uden udtrykkelig skriftligt samtykke fra Digital AdLabs OÜ. Denne gengivelse eller reproduktion, uanset hvilken form, udgør en overtrædelse, der kan straffes i henhold til artikel L.335-2 ff. i den intellektuelle ejendomsret. Manglende overholdelse af dette forbud udgør en overtrædelse, der kan pålægge overtræderen et civil- og strafferetligt ansvar.

Personlige data

De oplysninger, der indsamles på denne hjemmeside, registreres i en computerfil af Digital AdLabs OÜ til reklameformål. De opbevares i 2 år og er beregnet til tredjepart.

I overensstemmelse med loven om informationsteknologi og frihedsrettigheder kan du udøve din ret til at få adgang til og berigtige oplysningerne om dig ved at kontakte Digital AdLabs OÜ på support@digitaladlabs.ee

Ansvar

Digital AdLabs OÜ giver brugerne tilgængelige og verificerede oplysninger og værktøjer, men kan ikke holdes ansvarlig for fejl eller manglende tilgængelighed af visse oplysninger. Vi vil bestræbe os på at sikre tilgængeligheden af ​​hjemmesiden 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, men kan ikke holdes ansvarlige, hvis hjemmesiden er utilgængelig af tekniske årsager.

Hyperlinks

Webstedet Guru Anmeldelser kan indeholde hypertekstlinks til andre websteder på internettet. Links til disse andre ressourcer vil tage dig væk fra Guru Anmeldelser-webstedet. Det er muligt at oprette et link til præsentationssiden på denne hjemmeside uden udtrykkelig tilladelse fra Digital AdLabs OÜ. Der kan ikke kræves tilladelse eller forudgående anmodning om information fra udgiveren for en hjemmeside, der ønsker at etablere et link til udgiverens hjemmeside. Denne side skulle dog vises i et nyt browservindue. Digital AdLabs OÜ forbeholder sig dog retten til at anmode om fjernelse af et link, der efter deres opfattelse er uforeneligt med formålet med Guru Anmeldelser-webstedet.

Gældende lov

Disse vilkår og betingelser for forbrugerrapporters websted er underlagt lovgivningen i Estland, og enhver tvist eller uenighed, der måtte opstå fra fortolkningen eller udførelsen af ​​disse vilkår og betingelser, er underlagt den eksklusive jurisdiktion for de domstole, som Digital AdLabs OÜ’s leder til kontor er underlagt. Referencesproget til løsning af eventuelle tvister er estisk.

kontakte

Digital AdLabs OÜ
Pärnu mnt. 10511312 Tallinn, Estland
support@digitaladlabs.ee