Vilkår og Betingelser

Velkommen til Guru Anmeldelser

Ved at bruge, åbne eller bruge vores hjemmeside accepterer du at være bundet af disse brugsbetingelser. Hvis du er uenig i nogen del af disse vilkår og betingelser, beder vi dig om ikke at bruge vores hjemmeside.

Brug af hjemmesiden

Du accepterer kun at bruge hjemmesiden til lovlige formål. Det er forbudt dig at bruge webstedet på nogen måde, der kan forstyrre dets drift, forstyrre andre personers brugeroplevelse eller overtræde lokal, national eller international lov.

Indhold

Alt indhold på forbrugerrapporter er kun til informationsformål. Selvom vi bestræber os på at sikre nøjagtigheden af ​​oplysningerne, garanterer vi ikke for fuldstændigheden, pålideligheden eller nøjagtigheden af ​​indholdet. Finansielle oplysninger og andre detaljer er skøn og bør ikke betragtes som endelige.

Brugernes adfærd

Indsend eller transmitter ikke noget indhold, der er fornærmende, obskønt, truende eller ulovligt. Deltag ikke i nogen aktivitet, der forstyrrer eller hæmmer driften af ​​hjemmesiden. Forsøg ikke at få uautoriseret adgang til nogen del af webstedet.

Intellektuel ejendomsret

Alt indhold på webstedet, herunder tekst, billeder, logoer og grafik, tilhører Guru Anmeldelser eller dets indholdsudbydere og er beskyttet af intellektuelle ejendomsrettigheder. Du er forbudt at reproducere, distribuere eller vise noget indhold fra webstedet uden vores forudgående skriftlige samtykke.

Ansvarsfraskrivelse

Hjemmesiden leveres på “som den er” og “som tilgængelig”. Vi giver ingen garantier, hverken udtrykkelige eller underforståede, med hensyn til driften af ​​hjemmesiden eller information, indhold eller materialer inkluderet på hjemmesiden.

Ansvarsbegrænsning

Guru Anmeldelser er ikke ansvarlige for skader, der opstår som følge af brugen af ​​denne hjemmeside, herunder, men ikke begrænset til, direkte, indirekte, tilfældige, straf- og følgeskader.

fritagelse

Du accepterer at holde Guru Anmeldelser, dets ledere, direktører, medarbejdere og agenter skadesløs for ethvert krav, ansvar, skader, tab eller omkostninger, der opstår som følge af din brug af hjemmesiden eller dit brud på disse vilkår for brug.

Ændringer af vilkår for brug

Vi forbeholder os retten til at ændre disse brugsbetingelser til enhver tid. Alle ændringer træder i kraft umiddelbart efter offentliggørelse på hjemmesiden. Fortsat brug af hjemmesiden efter eventuelle ændringer udgør accept af de nye brugsbetingelser.

Gældende lov

Disse brugsbetingelser skal være underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovene i den jurisdiktion, hvor Guru Anmeldelser opererer, uden hensyntagen til dets lovkonflikter.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål om disse vilkår for brug, bedes du kontakte os på support@digitaladlabs.ee .

Vores adresse:  Digital AdLabs OÜ, registreringsnr. 16974371 Pärnu mnt. 105, 11312 Tallinn, Estland.